Tajemství důležité pro hubnutí

Znáte příručky, které vám zaručeně poradí, jak zhubnout a přitom se ládovat dosyta konkrétními potravinami? Tak já vám o některých taky něco prozradím.
Čokoláda. Nádherný hnědý stimulant dobré nálady, jemně se rozplývající na jazyku, obsahující spoustu důležitých minerálů, dokáže člověka dohnat skoro k orgasmu. Dá se jíst všude, tedy, pokud je zrovna po ruce, na výběr je bílá, kávová, s různými oříšky, plněná nugátem i marcipánem, vylepšená náplní s rumem, vodkou, mátou, zdravě se tvářící v obalu se sušeným ovocem. Jemná, hladká, drsná, s bublinkami, dokonce v kašovité podobě i ve formě různých pralinek, mňam!!!

Řízky. V trojobalu, v těstíčku, marinované i plněné. Kuřecí, vepřové, telecí, vytvořené z různých náhražek, třeba salámu, mleté, oplácané těstíčkem z bramboráku, s křupinkami, s omáčkami z majonézy, kečupu a jiných přísad. Jú, jak voní, třeba společně s kroketami, hranolkami, bramborovou kaší, tatarkou, omáčkou barbeque, se sázeným vejcem, kouskem zeleného salátu nebo úplně nejlépe s horou klasického bramborového salátu. Hmmmmmmmmm!

Ovárky, jitrničky, bůčky. Krásně se klepající kůže na vařeném koleni, mastné jelítko a kroupová prdelačka. Prejt, pečená sekaná, zabijačkový guláš, maso válející se ve vrstvě sádla, škvarečky s voňavým chlebem a cibulí. Uzeniny plněné špekem, klobásy bavorské, maďarské, se sýrem, se syrečky, taliány, točeňák a párky odevšad. Opečené, ohřáté, přidané do polévky nebo gulášů, jen tak se válející na jazyku pro chuť, rychlovka. Po cestě kolem stánku tak náááádherně voní a lááákají!

Dorty. S máslovým krémem, se šlehačkou, v různých podobách. Hlavně hory krémů, hory šlehačky. Bezé, laskonky, větrníky, rakvičky, věnečky, řezy z ořechů, nacucané sirupem s punčovou příchutí, obalené v cukrovém prášku, posypané karamelem, oříšky, griliášem, kakaem, zakuklené do medovníku, rolád, pohárů i maličkého pečiva. Neodolatelné, žádoucí, lechtající na jazyku, hřející v žaludku. Éhh.
Tak tohle všechno při hubnutí NEŽRAT!


Prohledat tento blog